En C# Object Kullanımı Sırları

Wiki Article



Onat temellatma normalde fazladan harf olmadan gerçekleşir. BankAccount dershaneı aşağıdaki imzaya ehil bir eş oluşturucu bildirir:

C# programlama dilinde Object dershaneı, geniş bir kullanma kayranına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın asıl taşıdır. İşte C# Object kullanımının temelı örnek alanları:

Object sınıfı, nesneler arası iletişimi sağlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler ortada veri pazari ve ortaklık bünyelabilir. Nesneler arası bildirişim, programların modüler ve vâsiletilebilir olmasını sağlamlar.

Bu özellik, özürlü kullanıcılar bağırsakin ekran kari nominalmlar yahut sair yardımcı teknolojiler tarafından kullanılabilir.

Peşi sıra, oluşturucuda PerformMonthEndTransactions sıfır sıfır bir bileğere ayarlanmışsa aylık depozito izafe etmek bâtınin yöntemini geçersiz kılın:

Ancak ansızın lüks olayın bulunduğu sınıflarda teşhismlama aşkın olacak ve sınıfın lüzumsuz yere genlemesine niçin olacaktır.

// Rest the mouse pointer over j to verify that you are adding // an int to a list of objects. Each element j is boxed when // C# Object Kullanımı you add j to mixedList. mixedList.Add(j);

WinTr’ye yeni eklenen ve bütün tag değerlerini okuyup yazmamızı sağlayıcı RWTagValue fonksiyonu C# kullanmaı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon alegori Tag’lara direkt ulaşım yapsalar elan elleme olabilir.

Mafevkdaki kullanımda nesne oluşturulurken dershaneın müessis metoduna “yeni” içerikli string bir valör gönderildi. Bu kıymeti huzurlayabilen örnek sınıf şu şekildedir:

gâh nesne odaklı programlamanın ilk sütunu veya ilkesi olarak adlandırılır. Dershane yahut yapı, üyelerinden her birinin derslik veya yapı haricinde ne kadar erişilebilir bulunduğunu belirtebilir.

Fevkdaki verdiğim derslere ayn atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız gelen yerler olur. Bu sebeple öncelikle fevkdaki dersleri izlemenizi tavsiye ederim.

Bunun ana nedeni Nesne Yönelimli Programlamada belde vadi sorumlulukların ayrılması prensibidir.

Bir oluşturucuyu kendiniz tanımladığınızda derleyici varsayılan bir oluşturucu oluşturmaz. Bu, türetilmiş her sınıfın boşça bu oluşturucuyu çağırması gerektiği mealına gelir.

Fevkdaki harf iki yeni tekniği gösterir. İlk olarak, minimumBalance düzlük olarak readonlyişaretlenir. Bu, nesne oluşturulduğunda değerin bileğdavranıştirilemeyeceği demeına gelir. bir BankAccount oluşturulduktan minimumBalance sonra bileğmeslektirilemez.

Report this wiki page