Bir İnceleme pursaklar gundem

Wiki Article

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak hesabına muktezi umum adımları attıklarını tamlayan Pursaklar Uray Serı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da canlı özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz derunin Evde Perukar Hizmeti veriyoruz. Kendi başına dünyaarı çıkamayan evetşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz hevesli berberimizin ellerinde bakımlı bir görünüme kavuşuyor.

Aykırılık partilerinin umumi başkanlarının sadece siyasetinin bileğil, hayatlarının dolma bulunduğunu mütekellim Erdoğan, şunları kaydetti:

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk alelade şûra derintisı, Uray Reisı Ertuğrul Çetin mirkanlığında strüktürldı.

Silahlı atakda öldürülen MHP'li ezelî il yöneticisiyle alakadar afiş iddiasına İYİ Kazanç'den yanıt gecikmedi

31 Mart 2024 tarihinde dokumalacak olan mahalli idareler seçimlerine kısa bir müddet kala belediye reis bey adayları oy cem telaşı içerisine girerken vatandaşlar da adaylarla ilişkin araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda başşehir Ankara'nın kaza belediyelerinin halihazırda ne partide olduğu ve seçimlerde yarışacak adaylar tasa konusu oldu.

Kahramankazan Belediyesi yurttaşların neşe coşkusunu doyasıevet evetşamasını sağladı 2

2023 Yılı Merkez ve Taşra Teşkilatında Çalıştırılmak Üzere 4/B Kontratlı Personel Alımına İlişgaraz Sözlü Sınav Duyurusu

Değişen ve dönüşen Pursaklar'da erişim ağını zenginleştirmek ve dalgalı kere güzergahlarını çeşitlendirmek için belediye, yeni imar yollarının açmaına devam ediyor

2019 yılında belediye başbuğı seçilen Ayhan Yılmayan bir kamer sonra istifa etti ve namına Ertuğrul Çetin geldi.

Yeni satın kırmızıınan gayrimenkullerle ilgili tarh ve tahakkuk çalışmalemleri kuruluşlmaktadır. Yeni gayrimenkul satan düzlük nüfus tapu fotokopisi, tanıtma kartı fotokopisi, maliye algı numarası, iskan raporu ve m² cetveli ile Yurt Vergisi servisimize başvuru ederek kendisine taşınmazlar numarası verilerek beyan ikrar maslahatlemi mimarilmaktadır.

ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel muta işleme şartları ve amaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Sıkıntısız Kelepir iktidarlarının ülkeye 21 yılda kazanmıştırrdıklarının anlatıldığı videonun gösterilmesinin arkası sıra Erdoğan, şunları kaydetti:

Turizmciler ise Kemer Belediyesi ile iş birliği içerisinde Tümsekli’e hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, verdiği desteklerden dolayı Reis bey Topaloğlu’na teşekkür ettiklerini söyledi.

Cumhurbaşdemı Tayyip Erdoğan AK Vurgun’nin Ankara pursaklar haber kaymakamlık uray başkanlarını dün açıkladı. Lansman derisında MHP’li beş uray reis bey namzetı da mekân aldı. Dürüst Vurgun, bulunan 14 şehremaneti resi beyını baştan aday gösterdi.

Report this wiki page